Kurs - Tälja med kniv och yxa

Kurs för pedagoger och fritidsledare

Jag erbjuder kurser och workshops för pedagoger, fritidsledare, naturskolor och andra som jobbar med barn och som önskar inspiration och en grund att stå på för att kunna tälja roliga saker på ett tryggt sätt med barn. Från två timmar till en dag, inomhus och/eller utomhus.

Kurs för besöksnäring och upplevelsesturism

Jobbar du inom besöksnäringen eller upplevelsesturism kanske du vill erbjuda dina gästar en täljkurs eller ett annorlunda inslag i en konferens? Vi täljer i färskt virke och täljningen kan knytas till olika teman – årstid, högtid, hus/hem, lek, friluftsliv – eller vara ett sätt att utöka naturupplevelsen. Där man förr såg en krokig björk, ser man nu en slev. Från två timmar till en vecka, inomhus och/eller utomhus, för vuxna eller barnfamiljer.
 

Seminarium på jobbet eller i föreningen

Ska du anordna seminarium på jobbet eller i föreningen så kan täljning kanske passa in som en annorlunda gemensam upplevelse. Det är roligt och avkopplande att tälja och täljandet ger rum båda för en meditativ stund och för det goda samtalet. Från två timmar till en dag, inomhus och/eller utomhus.